Meteen naar de content

GRATIS BEZORGD ūüéĀ

  Algemene voorwaarden

  ALGEMENE VERKOOP- EN GEBRUIKSVOORWAARDEN

  ----

  OVERZICHT

  Deze website wordt beheerd door NICKAINLEY . Op deze site verwijzen de termen "wij", "ons" en "onze" naar NICKAINLEY .NICKAINLEY biedt deze website aan, inclusief alle informatie, hulpmiddelen en services die beschikbaar zijn voor u, de gebruiker, mits u akkoord gaat met alle vermelde voorwaarden, bepalingen, beleid en kennisgevingen hIER.

  Door deze site te bezoeken en / of een van onze producten te kopen, gaat u akkoord met onze "Service" en gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de volgende voorwaarden ("Algemene verkoopvoorwaarden", "Algemene verkoop- en gebruiksvoorwaarden" , 'Voorwaarden'), inclusief de aanvullende voorwaarden, voorwaarden en beleid waarnaar hier wordt verwezen en / of toegankelijk is via hyperlink. Deze algemene verkoop- en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van deze site, inclusief maar niet beperkt tot gebruikers die op de site surfen, verkopers, klanten, verkopers en / of inhoud bijdragers.

  Lees deze algemene verkoop- en gebruiksvoorwaarden aandachtig door voordat u onze website bezoekt of gebruikt. Door toegang te krijgen tot of enig deel van deze site te gebruiken, stemt u ermee in gebonden te zijn aan deze algemene verkoop- en gebruiksvoorwaarden. Als u niet alle voorwaarden van deze overeenkomst accepteert, mag u geen toegang krijgen tot de website of de daar aangeboden diensten gebruiken. Indien deze algemene verkoop- en gebruiksvoorwaarden als een aanbod worden beschouwd, is de aanvaarding uitdrukkelijk beperkt tot deze algemene verkoop- en gebruiksvoorwaarden.

  Alle nieuwe functies en hulpmiddelen die later aan deze winkel worden toegevoegd, vallen ook onder deze Algemene verkoop- en gebruiksvoorwaarden. U kunt de meest recente versie van de Algemene Verkoop- en Gebruiksvoorwaarden op elk moment op deze pagina raadplegen. We behouden ons het recht voor om enig deel van deze Algemene Verkoop- en Gebruiksvoorwaarden bij te werken, te wijzigen of te vervangen door updates en / of wijzigingen op onze website te plaatsen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze pagina regelmatig te controleren om te zien of er wijzigingen zijn aangebracht. Uw voortdurende gebruik van de website of uw toegang ertoe na de publicatie van een wijziging houdt uw aanvaarding van deze wijzigingen in.

  ARTIKEL 1 - GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN ONZE ONLINE WINKEL

  Door deze algemene verkoop- en gebruiksvoorwaarden te aanvaarden, verklaart u dat u meerderjarig bent in uw land, staat of provincie, en dat u ons toestemming hebt gegeven om een ‚Äč‚Äčpersoon van leeftijd toe te staan u bent verantwoordelijk voor het gebruik van deze website.

  Het gebruik van onze producten voor illegale of ongeautoriseerde doeleinden is verboden en u mag in het kader van het gebruik van de Service de wetten van uw rechtsgebied niet schenden (inclusief maar niet beperkt tot de wetten met betrekking tot auteursrecht).

  U mag geen wormen, virussen of andere destructieve code verzenden.

  Elke overtreding of overtreding van deze Algemene Verkoop- en Gebruiksvoorwaarden zal resulteren in de onmiddellijke be√ęindiging van uw Services.


  ARTIKEL 2 - ALGEMENE VOORWAARDEN

  We behouden ons het recht voor om de toegang tot diensten te weigeren aan elke persoon op elk moment om welke reden dan ook.

  U begrijpt dat uw inhoud (exclusief uw creditcardinformatie) ongecodeerd kan worden overgedragen, en dit houdt in (a) transmissies via verschillende netwerken; en (b) wijzigingen om te voldoen aan en aan te passen aan de technische vereisten voor het verbinden van netwerken of apparaten. Creditcardinformatie wordt altijd gecodeerd tijdens verzending via netwerken.

  U stemt ermee in om geen enkel deel van de Service of het gebruik van de Service, of enige toegang tot de Service of contact op de website, via welke de Service wordt verstrekt, zonder toestemming te reproduceren, dupliceren, kopi√ęren, verkopen, doorverkopen of exploiteren. uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons.

  De koppen die in deze overeenkomst worden gebruikt, zijn opgenomen voor uw gemak en zullen deze Voorwaarden niet beperken of be√Įnvloeden.  Wij zijn niet verantwoordelijk als de informatie op deze site niet nauwkeurig, volledig of actueel is. De inhoud van deze site wordt uitsluitend ter informatie aangeboden en mag niet uw enige informatiebron zijn voor besluitvorming zonder eerst meer informatiebronnen te raadplegen

  Gratis bezorging

  Gratis verzending naar Frankrijk.

  Bezorging

  Gratis Bezorging