Meteen naar de content

GRATIS BEZORGD 🎁

  Privacybeleid

  PRIVACYVERKLARING

  ----

  ARTIKEL 1 - VERZAMELDE PERSOONLIJKE INFORMATIE

  Wanneer u in onze winkel een aankoop doet, als onderdeel van ons koop- en verkoopproces, verzamelen wij de persoonlijke informatie die u ons verstrekt, zoals uw naam, adres en e-mailadres.

  Wanneer u door onze winkel bladert, ontvangen we ook automatisch het IP-adres (Internet Protocol) van uw computer, waardoor we meer informatie kunnen verkrijgen over de browser en het besturingssysteem dat u gebruikt.

  E-mailmarketing (indien van toepassing): met uw toestemming kunnen wij u e-mails sturen over onze winkel, nieuwe producten en andere updates.


  ARTIKEL 2 - TOESTEMMING

  Hoe krijg je mijn toestemming?

  Wanneer u ons uw persoonlijke gegevens verstrekt om een ​​transactie te voltooien, uw creditcard te verifiëren, een bestelling te plaatsen, een levering te plannen of een aankoop te retourneren, gaan wij ervan uit dat u instemt met onze verzameling en gebruik van uw informatie. dit einde alleen.

  Als we u om een ​​andere reden vragen om ons uw persoonlijke gegevens te verstrekken, bijvoorbeeld voor marketingdoeleinden, zullen we u rechtstreeks om uw uitdrukkelijke toestemming vragen of zullen we u de gelegenheid geven om te weigeren.


  Hoe kan ik mijn toestemming intrekken?

  Als u na het geven van uw toestemming van gedachten verandert en niet langer instemt met het feit dat wij contact met u kunnen opnemen, uw informatie verzamelen of openbaar maken, kunt u ons op de hoogte stellen door contact met ons op te nemen sales@nickainley.com of door mail .


  ARTIKEL 3 - OPENBAARHEID

  We kunnen uw persoonlijke informatie vrijgeven als we wettelijk verplicht zijn om dit te doen of als u onze Algemene verkoop- en gebruiksvoorwaarden schendt.


  ARTIKEL 4 - WINKELEN

  Onze winkel wordt gehost op Shopify Inc. Ze bieden ons het online e-commerceplatform waarmee we onze diensten en producten aan u kunnen verkopen.

  Uw gegevens worden opgeslagen in het gegevensopslagsysteem en de databases van Shopify en in de algemene toepassing van Shopify. Uw gegevens worden bewaard op een beveiligde server die wordt beschermd door een firewall.


  betaling:

  Als u uw aankoop doet via een directe betalingsgateway, slaat Shopify uw creditcardgegevens op. Deze informatie wordt gecodeerd in overeenstemming met de gegevensbeveiligingsstandaard die is vastgesteld door de betaalkaartindustrie (PCI-DSS-standaard). De informatie met betrekking tot uw aankooptransactie wordt bewaard zolang als nodig is om uw bestelling te voltooien. Zodra uw bestelling is afgerond, wordt de informatie met betrekking tot de aankooptransactie verwijderd.

  Alle directe betalingsgateways voldoen aan de PCI-DSS-norm, beheerd door de PCI Security Standards Council, een samenwerking van bedrijven als Visa, MasterCard, American Express en Discover.

  De vereisten van de PCI-DSS-standaard zorgen voor een veilige verwerking van creditcardgegevens door onze winkel en haar serviceproviders.  ARTIKEL 5 - DIENSTEN DOOR DERDEN


  Over het algemeen zullen de externe providers die we gebruiken uw informatie alleen verzamelen, gebruiken en openbaar maken voor zover dat nodig is om de services te kunnen verlenen die ze ons bieden.

  Sommige externe serviceproviders, zoals betalingsgateways en andere verwerkers van betalingstransacties, hebben echter hun eigen privacybeleid met betrekking tot de informatie die wij hen moeten verstrekken voor uw aankooptransacties.

  Met betrekking tot deze providers raden wij u aan hun privacybeleid aandachtig te lezen, zodat u begrijpt hoe zij uw persoonlijke informatie zullen behandelen.

  Er moet aan worden herinnerd dat sommige leveranciers zich in een ander rechtsgebied dan dat van u of van ons kunnen bevinden. Dus als u besluit om een ​​transactie uit te voeren waarvoor de diensten van een externe provider nodig zijn, kan uw informatie worden beheerst door de wetten van het rechtsgebied waarin die provider zich bevindt of die van het rechtsgebied waarin zijn faciliteiten zich bevinden.

  Als u zich bijvoorbeeld in Canada bevindt en uw transactie wordt verwerkt door een betalingsgateway in de Verenigde Staten, kan de informatie van u die is gebruikt om de transactie te voltooien, worden bekendgemaakt volgens de wetgeving van Verenigde Staten, inclusief de Patriot Act.


  Gratis bezorging

  Gratis verzending naar Frankrijk.

  Bezorging

  Gratis Bezorging