Meteen naar de content

GRATIS BEZORGD 🎁

  Retourbeleid

  RETURNS

  ----

  Ons beleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

  Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

  Verschillende soorten producten kunnen niet worden geretourneerd. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten voor intiem of sanitair gebruik, gevaarlijke producten of brandbare gassen of vloeistoffen.

  Andere items die niet kunnen worden geretourneerd:
  * Cadeaubonnen
  * Downloadbare software
  * Bepaalde producten voor gezondheid en persoonlijke verzorging

  Om te retourneren, moet u ons een ontvangstbewijs of een aankoopbewijs overleggen.

  Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

  Er zijn bepaalde situaties waarin slechts een gedeeltelijke terugbetaling wordt toegekend: (indien van toepassing)
  * Boeken met duidelijke gebruikssporen.
  * CD, DVD, VHS-cassette, software, videogame, cassette of vinylplaat die is geopend.
  * Elk artikel dat niet in de originele staat is, dat beschadigd is of dat bepaalde ontbrekende onderdelen vertoont om redenen die niet te wijten zijn aan een fout van onze kant.
  * Elk item dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd.

  Restituties (indien van toepassing)
  Nadat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om te bevestigen dat we het hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van onze beslissing om uw verzoek tot terugbetaling goed te keuren of af te wijzen.
  Als uw verzoek wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

  Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
  Als u uw terugbetaling nog niet heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening.
  Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, want het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt.
  Neem dan contact op met uw bank. Er is vaak een verwerkingstijd nodig voordat een terugbetaling wordt geboekt.
  Als u na het voltooien van al deze stappen uw restitutie nog steeds niet hebt ontvangen, neemt u contact met ons op via  sales@nickainley.com .

  Uitverkoopartikelen (indien van toepassing)
  Alleen artikelen tegen de huidige prijs kunnen worden terugbetaald. Helaas worden artikelen in de uitverkoop niet gerestitueerd.

  Ruilen (indien van toepassing)
  We vervangen een artikel alleen als het defect of beschadigd is. Als u het in dit geval wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail naar sales@nickainley.com en stuur uw artikel naar: avenue du maine, parijs, J, 75014, Frankrijk.

  Gifts
  Als het geretourneerde artikel bij aankoop is geïdentificeerd als een geschenk en het rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een geschenkkrediet dat gelijk is aan de waarde van uw retourzending. Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen, ontvangt u een cadeaubon.

  Als het artikel bij aankoop niet als een geschenk is geïdentificeerd of als de geschenkdonor het artikel liever eerst heeft ontvangen en het later aan u aanbiedt, sturen wij een terugbetaling naar de geschenkdonor en het zal weten dat u het item hebt geretourneerd.

  expeditie
  Om een ​​product te retourneren, moet u het per post opsturen naar: avenue du maine, parijs, J, 75014, Frankrijk.

  U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten om uw artikel te retourneren. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de retourkosten hiervan afgetrokken.

  Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die nodig is om uw geruilde product te ontvangen variëren.

  Als u een item verzendt met een waarde van meer dan $ 75, moet u overwegen een bezorgservice te gebruiken waarmee u de verzending kunt volgen of een bezorgverzekering kunt kopen. We kunnen niet garanderen dat we het item ontvangen dat u aan ons retourneert.

  Gratis bezorging

  Gratis verzending naar Frankrijk.

  Bezorging

  Gratis Bezorging